Madbillet til en hjemløs - Julen 2019

Præsenteres af Morgencafé for Hjemløse

Mangler du en julegave til én, der har alt? Så giv en madbillet og støt én, der har meget lidt

Når du køber en madbillet går dit bidrag til, at vi kan lave mad, som vi serverer for hjemløse i Morgencafé for Hjemløse. De hjemløse har i disse kolde måneder ekstra brug for et sted at komme indenfor og få varmen, et nærende måltid mad og en varm kop kaffe. Det kan de få hos os.


Sådan fungerer det:

Når du køber en madbillet går dit bidrag til, at vi kan lave mad, som vi serverer for hjemløse i Morgencafé for Hjemløse.

Efter dit køb modtager du et gavebevis i form af en madbillet, som bekræfter, at du har doneret. Bemærk at du først modtager en automatisk genereret kvittering fra Madbillet.dk direkte efter dit køb, og gavebeviset tilsendes efterfølgende per mail fra Morgencaféen.

Om Morgencaféen:

Vinteren er over os og Københavns hjemløse har brug for nærende mad i maven og et sted, hvor de kan få omsorg og socialt samvær. Det kan de få hos os. Morgencafé for Hjemløse er et helle for mange af Københavns mest udsatte borgere. Her kan de få hjemmelavet mad, varmt tøj og en sovepose. Vi har desuden tilbud om lægehjælp, juridisk rådgivning og anden hjælp til at komme videre i livet. Morgencaféen lægger vægt på at anerkende de hjemløse ved at vise, at samfundets dårligst stillede også har værdi. Derfor forsøger vi at støtte de hjemløse til bedre at kunne tage vare på deres eget liv og styrke deres deltagelse i samfundet.

Med dit køb bidrager du til, at vi fortsat kan give nærende mad til de sultne maver.

Mange tak for hjælpen!

Bedste hilsner
Morgencaféen

Læs mere på: www.morgencafeen.dk/
Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.

MADBILLETTER ApS
Trelleborggade 15
2150 Nordhavn
CVR: 33759223