Kaffesmagning & vidensdeling om gennemsigtighed i kaffehandel

Præsenteres af Coffee Collective

Lær at identificere smagen i en kop kaffe og bliv klogere på, hvordan vi kan fortsætte med at drikke god kaffe mange år endnu

En god kop kaffe er resultatet af godt håndværk. Et håndværk der kan deles op i tre led startende med producenten, dernæst risteren og til slut baristaen.

Dyk ned i kaffens rejse med os og få indblik i hvordan god kaffe bliver til. Du får en øjenåbnende viden om alt fra kaffedyrkning, høsten, de forskellige former for efterhøstbehandling, der præger smagen, samt ristning.

Under eventet kommer vi ind på gennemsigtighed i kaffehandel og hvordan god kvalitetskaffe kan overleve mange år fremadrettet – hvis vi gør en forskel nu.

Du vil deltage i en cupping. En professionel måde at smage på kaffen og identificere og udfolde de mange smage og aromaer. Vi vil tage udgangspunkt i en række forskellige kaffer ristet på vores risteri på Frederiksberg. Du vil lære cupping teknikken og at tale om forskellige smage og udtryk i kaffen under paraplyerne syrlighed, sødme, bitterhed, mundfølelse og aroma.

Din vært 
Coffee Collective er en dansk kaffeimport og -risteri, der handler direkte med kaffefarmere rundt omkring i verden. Vi er drevet af at skabe de bedste kaffeoplevelser i verden og samtidig skabe merværdi for kaffefarmerne. Vi rister kaffen friskt hver dag og fokuserer på bæredygtighed fra bønne til kop.

Instagram
Facebook
Hjemmeside

Bemærk at prisen nedenfor er eksklusiv billetgebyr



Adresse: TorvehallerneKBHs festivaltelt, Frederiksborggade 21, 1361 København K

En del af Copenhagen Cooking

Arrangementet er en del af Copenhagen Cooking, en årligt tilbagevendende madfestival i København. I 10 dage fra den 18. – 27. august samler vi de absolut bedste kokke, restauranter, gastro-nørder, kulturinstitutioner og madfolk for at hylde hovedstadens madscene.

Følg Copenhagen Cooking her: 
Facebook
Instagram
Nyhedsbrev

Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.