Uimodståelig stor gul fersk berberi-and fra Kalu til afhentning i Kødbyen.
Den gule berberiand er meget saftig og knapt så fed som en almindelig landand. Kødet og skindet er mørkere end hos almindelige berberiænder og har et gyldent skær, der skyldes et særligt gen hos den gule race. Fuglen har et fyldigt bryst, muskuløse lår og en lækker andesmag. Det franske firma Palmi d’Or i Bourgogne producerer den gule berberiand med fokus på dyrevelfærd og lækker smag. Berberiænderne går i store andehuse med strøelse af træflis. De får naturligt dagslys gennem andehusets vinduer, og om natten er der mørke og ro, så ænderne kan få deres skønhedssøvn. Efter seks uger får ænderne adgang til en overdækket gårdhave med frisk luft, strøelse, friskt vand og ændernes 100 % vegetabilske, GMO-fri foder af korn og majs. Berberiænderne tørslagtes efter 14 uger. Ved tørplukning dyppes ænderne i voks, og fjerene skrabes af. Det bevarer den lækre andesmag bedre end vådslagtning, og kødet suger ikke unødigt vand.