Det er svært at finde ud af, hvordan vi kan få flere måltider med mange grøntsager på middagsbordet. Til Mejeriforeningens event på Copenhagen Cooking kan du få inspiration og hjælp til, hvordan du kan gøre grønne måltider endnu mere spændende. Her vil to influencere og kogebogsforfattere bl.a. Nadia Mathiesen fra Foodfanatic præsentere forslag til nye favoritter til middagsbordet og gøre os klogere på, hvordan mejeriprodukter kan gøre måltider med mange grøntsager endnu mere spændende. Som publikum kan du få smagsprøver og være med til at afgøre, hvilken ret der er publikumsfavorit. Og så kan du selvfølgelig få opskrifterne på de grønne måltider, så du kan prøve kræfter med dem derhjemme.
Eventet er gratis og finder sted i festivalteltet ved TorvehallerneKBH.
Din vært
Mejeriforeningen er en brancheorganisation for de danske mejerier. Foreningen repræsenterer og samler både de store og de små mejerier, så dansk mejeribrug taler med én stemme. Mejeriforeningen er en vidensorganisation, og faglig ekspertise er Mejeriforeningens vigtigste ressource til at rådgive og servicere medlemmerne og skabe optimale udviklingsmuligheder for mejeribruget både nationalt og internationalt.
Til Mejeriforeningens event på Copenhagen Cooking kan du få en smagsprøve på to influenceres bud på hvordan mejeriprodukter kan gøre grønne måltider mere spændende
Arrangementet er en del af Copenhagen Cooking, en årligt tilbagevendende madfestival i København. I 10 dage fra den 18. – 27. august samler vi de absolut bedste kokke, restauranter, gastro-nørder, kulturinstitutioner og madfolk for at hylde hovedstadens madscene.
Følg Copenhagen Cooking her:
Facebook
Instagram
Nyhedsbrev