Kanalrundfart med Nørrebro Bryghus

Præsenteres af Nørrebro Bryghus x Copenhagen Insight

Kom med på en halvanden times sejlende ølsmagning igennem København Havn med Nørrebro Bryghus og Copenhagen Insight.

Godt øl nydes bedst i lækre omgivelser og hvad er mere lækkert end en sejlende ølsmagning med velsmagende specialøl, levende fortællinger og masser af stemning.

I Store Bededags weekenden kan du/I komme med på hele en sejlende ølsmagning, som har til formål at vise de bedste sider af både Øllet og København frem.
Ølsmagningen er velsmagende, fortællingerne er finurlige og tilsammen skaber de en unik og dynamisk øl-oplevelse i København.

Vi har derfor bestilt solskinsvejr, kølet øllene og stillet skarpt på København. Så nu vi mangler blot jer til at skabe stemningen :-)

Øl Kanalrundfarterne er lavet i forbindelse med Copenhagen Beer Week i et samarbejde mellem Nørrebro Bryghus og Copenhagen Insight.
Kanalrundfartsbåden er indrettet med bordpladser under tag (med udsigt), samt udendørs pladser og har et toilet ombord på båden.

Turen inkluderer smagsprøver på 6 øl.

Bemærk, at prisen nedenfor er eksklusiv billetgebyr.


Info

Copenhagen Insight har fokus på det sociale og dynamiske København og ledes af Rasmus Poul Bodholdt. DNA'et for Copenhagen Insight er at København opleves bedst i fællesskab og hver dag har byen nye muligheder for at gå på opdagelse. Hvis vi bare skaber rammerne så kommer byen til live.

Nørrebro Bryghus er et af de første craftbryggerier i Danmark. Og med sin lokale tilknytning til København, kan vi ikke se nogle smukkere parring end at sejle byen rundt og smage på øl fra Nørrebro Bryghus. Adresse: Københavns kanaler. Starter ved opsamlingsstedet Ved Stranden, , 1061 København

En del af Copenhagen Beer Week

Arrangementet er en del af Copenhagen Beer Week, en årlig tilbagevendende øl-festival i København og omegn. I 9 dage fra den 5. – 13. maj samler vi de absolut bedste danske bryggerier, barer, restauranter, øl-nørder og kulturinstitutioner for at hylde de danske øl-traditioner.

Følg Copenhagen Beer Week her: 
Facebook 
Instagram 

 

Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.