Krebsegilde med Rasmus Fisker

Præsenteres af Den Grønne Kutter

Kom med ombord i kutteren, når sæsonens fisk og skaldyr ryger på grillen.

Den Grønne Kutter slår pjalterne sammen med Rasmus Fisker og inviterer til et overdådigt krebsegilde, hvor sæsonens fisk og skaldyr kommer på grillen. På aftenen kan du smage krebs, jomfruhummer, østers og meget mere - og så er der selvfølgelig vin på køl!

Din vært
I hjertet af København finder du os, bag en disk der bugner af havets råvarer. Vi står i vores grønne overalls og med store smil, for vi møder tidligt hver dag for at du skal blive inspireret til at spise mere fisk og skaldyr.  Den Grønne Kutter har kurs mod et grønnere havbrug og vi forhandler derfor skånsomt fangede fisk og skaldyr. Vi støtter og samarbejder med lokale fiskere, og har generelt et fokus på det danske farvand, men tilbyder også råvarer fra mere fjerne farvande. Vi arbejder med et sæsonbetonet sortiment og vejleder glædeligt i valget af vores forskellige fisk og skaldyr.

Instagram

Bemærk at prisen nedenfor er eksklusiv billetgebyr


Menu

Skaldyrsfest med champagne og hvidvin.

Der vil blive serveret jomfruhummer, østers, rejer, torskekraver, muslinger, grillet hjertesalat og tilbehør samt isholde drikkevarer.

Et glas hvidvin er inkluderet i prisen, skal man ikke køre hjem, kan man altid købe en hel flaske.



Adresse: Torvehallerne, Frederiksborggade 21, 1360 København K

En del af Copenhagen Cooking

Arrangementet er en del af Copenhagen Cooking, en årligt tilbagevendende madfestival i København. I 10 dage fra den 18. – 27. august samler vi de absolut bedste kokke, restauranter, gastro-nørder, kulturinstitutioner og madfolk for at hylde hovedstadens madscene.

Følg Copenhagen Cooking her: 
Facebook
Instagram
Nyhedsbrev

Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.