Ladies:Kitchen – By Ladies First

Præsenteres af Copenhagen Cooking & Food Festival

Tag del i debatten, når vi sætter spot på gastronomi og kvinder i restaurationsbranchen.

Ladies First, et iværksætter- og karrierenetværk skabt for og af kvinder, inviterer til Ladies:Kitchen, hvor nogle af landets bedste kvindelige kokke og madiværksættere mødes for at tale om karriere, branchen og holdninger til kvinder i køkkenet. Sammen får vi viden til handling - om forretning, passion og gastronomi.

Prisen inkluderer et godt glas vin og snacks fra LêLê, mens du kan deltage i debatten sammen med

Anh Lê er grundlægger og medejer af LêLê-restauranterne. Anh er kendt som en sej forretningskvinde, kogebogsforfatter og debattør bag netværksgruppen ”Kvindeligt Talt”.

Anita Klemensen blev i 2012 Danmarks første kvindelige Michelin-restauratør, da Den Røde Cottage i Klampenborg blev tildelt en af de eftertragtede stjerner.

Nikoline Nybo er uddannet BA Antropolog med et fokus på kønsstudier. Gennem sit studie har hun beskæftiget sig specifikt med koblingen mellem kokke- og gastronomibranchen og forestillinger om maskulinitet. Hun vil give os et teoretisk bud på, hvordan det kan være, at vi primært ser mandlige kokke i toppen af branchen; mens kvinderne fortsat dominerer i køkkenet i hjemmet. Altså: Er finkulturel madlavning for mænd?

Læs mere om Ladies First og find information om netværksmøder, workshops, podcasts og foredrag lige her.Adresse: Festivalpladsen / Seatery, Israels Plads 1, 1361 København K

Læs mere på: https://www.copenhagencooking.dk/program/
onsdag 28. aug. 2019 kl. 18:30 - 22:00
á 325,00 kr.
+ 21,00 kr.


MADBILLETTER ApS
Dronningens Tværgade 8A
1302 København K
CVR: 33759223