BaneGaarden har overtaget 2 af de historiske væksthuse fra Botanisk have og i løbet af foråret har disse være igennem en omfattende renovering.
Nu er vi klar til at åbne op og inviterer til unik oplevelse i de meget smukke lokaler. Kom og deltag i en indendørs økologisk middag med udsyn til åben himmel og grønne omgivelser.
Kom samtidig på en sjælden rundvisning i de gamle trælader der oprindeligt var en del af DSB’s gamle værkstedsområde. I 50 år har de været tømt for funktion indtil BaneGaarden i 2020 slog dørene op som en ny attraktion i området, der fastholder stedets identitet og sætter gastronomi, iværksætteri og læring på dagsordenen. Alt sammen med et fokus på bægerdygtighed, fællesskaber og det gode, sunde liv i samspil med naturen.
Tag med på opdagelse når vi besøger BaneGaarden og ildsjælene bag det inspirerende grønne univers, som nu fylder bygningskulturen med liv.
Bemærk, at rundvisningen foregår på engelsk og at prisen nedenfor er eksklusiv billetgebyr. Billederne her er desuden arkitekttegninger. Der vil derfor være afvigelser i den faktiske indretning i væksthusene.
Broccolini med brændt asparges emulsion og tomat
Grillet kartoffelsalat syltede hvide asparges estragon
Grøn salat med mormordressing lavet på hybenrose
Grillet kylling med hyldeblomst blanquette sauce
Brød fra PERRON og pisket smør
Dessert
Koldskål med kammerjunker bær og kørvelsukker
Arrangementet er en del af Copenhagen Cooking, en årligt tilbagevendende madfestival i København. I 10 dage fra den 18. – 27. august samler vi de absolut bedste kokke, restauranter, gastro-nørder, kulturinstitutioner og madfolk for at hylde hovedstadens madscene.
Følg Copenhagen Cooking her:
Facebook
Instagram
Nyhedsbrev