Langbordsmiddag på Gammel Strand: Boutique Emilia

Præsenteres af Copenhagen Cooking 2023

Langbordsmiddagen på Gammel Strand er en unik mulighed for at være med til en middag under åben himmel, som drejer sig om fællesskaber, naboskaber og samhørighed på en af Københavns unikker pladser.
Vælg mellem tre forskellige bordsketioner med tre forskellige skønne værter: Botique Emilia, Medvind & Friends og THEO. Restauranterne laver alle lækre menuer som smager af sommer i København. 

Noemi og Stefano kommer fra Bologna, en smuk by beliggende midt i "Italiens største gastronomiske skat", som Forbes sagde. Navnet er Emilia Romagna, men alle kalder det “Emilia“!

En region fyldt på smage, dufte og traditioner nedarvet gennem generationer med en "Vi kan hvad vores bedstemor kunne"-attitude. 

Boutique Emilia blev født ud af en passion for italiensk vin og mad og er drevet af en utrættelig kærlighed og respekt for de gastronomiske rødder. 

Med en frisk og nysgerrig tilgang og gennem de mange økologiske råvarer af bedste kvalitet giver vores Boutique alle muligheden for at nyde traditionelle og håndlavede pastaopskrifter, lækre regionale produkter og særligt udvalgte italienske vine.

Inkluderet i prisen er, ud over menuen, en af vores festivaløl. Øllen kan byttes til en vand på dagen, hvor der også kan købes drikkevarer igennem hele middagen.
Det er ikke tilladt at medbringe egne drikkevarer til middagen. 

Bemærk at prisen nedenfor er eksklusiv billetgebyrer. 

Bemærk: ændring af lokation fra Magstræde til Gammel Strand. Gæster der har købt billetter vil få besked direkte.

I tilfælde af dårligt vejr:
I tilfælde af dårligt vejr bliver middagen aflyst. Gæster med billet vil få besked pr. mail. 
Status onsdag d. 23. august: Det regner om morgenen fredag, men ser ud til at klare op om eftermiddagen, så vi gennemfører middagen. Gæster bedes medbringe påklædning til vejret, da der ikke vil være overdækning. 

 

 


Menu

Forret
Udvalg af charcuterie fra Parmigiano Reggiano regionen, hjemmelavet sauce, grøntsager, hjemmebagt foccacia. 

Hovedret
Tre slags økologiske pastaretter:
Gnocchi med 30 måneders Parmigiano Reggiano creme
“Balanzoni”, ravioli med ricotta, Mortadella, parmesan, pistachiesmør og ristede pistachienødder
Traditionel lasagna “alla Bolognese”

Dessert
Traditionel tiramisu



Adresse: Gammel Strand, , 1202 Købehavn

En del af Copenhagen Cooking

Arrangementet er en del af Copenhagen Cooking, en årligt tilbagevendende madfestival i København. I 10 dage fra den 18. – 27. august samler vi de absolut bedste kokke, restauranter, gastro-nørder, kulturinstitutioner og madfolk for at hylde hovedstadens madscene.

Følg Copenhagen Cooking her: 
Facebook
Instagram
Nyhedsbrev

Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.