Langbordsmiddagen på Gammel Strand er en unik mulighed for at være med til en middag under åben himmel, som drejer sig om fællesskaber, naboskaber og samhørighed på en af Københavns unikker pladser.
Vælg mellem tre forskellige bordsketioner med tre forskellige skønne værter: Botique Emilia, Medvind & Friends og THEO. Restauranterne laver alle lækre menuer som smager af sommer i København.
Dine værter: Emilie Qvist Kjærgaard & Tina Chemutai Rolle
Emilie Qvist Kjærgaard er tidligere ejer af den flot anmeldte Restaurant Medvind i Hanstholm, som hun lukkede sidste år. Siden har hun rejst kloden rundt og lavet pop-ups, så vi er heldige at have fanget hende på et kort stop i København til denne aften.
Emilie var elev hos Tina Chemutai, der lærte hende alt om at værdsætte ægte og ærlige råvarer, og de glæder sig til at gå sammen i køkkenet til Copenhagen Cooking. Som foto af de to antyder, er kemien i top, og de nyder at udvikle retter sammen ud fra de råvarer, der inspirerer dem.
Ligesom Emilie har Tina også arbejdet i køkkener udenfor de danske grænser, og endda nogle ret eksotiske destinationer, nemlig Kenya, Hawaii og Australien.
Inkluderet i prisen er, ud over menuen, en festivaløl. Øllen kan byttes til en vand på dagen, hvor der også kan købes drikkevarer igennem hele middagen.
Det er ikke tilladt at medbringe egne drikkevarer til middagen.
Bemærk at prisen nedenfor er eksklusiv billetgebyrer.
Bemærk: ændring af lokation fra Magstræde til Gammel Strand. Gæster der har købt billetter vil få besked direkte.
I tilfælde af dårligt vejr:
I tilfælde af dårligt vejr bliver middagen aflyst. Gæster med billet vil få besked pr. mail.
Status onsdag d. 23. august: Det regner om morgenen, men ser ud til at klare op om eftermiddagen, så vi gennemfører middagen. Gæster bedes medbringe påklædning til vejret, da der ikke vil være overdækning.
Forret
Grillet brød, hjertemuslinger fra Limfjorden, grønne mirabelleoliven, solsikkespread, gulerodstoppe og bønner
Hovedret
Cremede Ingrid-ærter m. friskost, sort peber og frisk basilikum. Solmodne danske tomater, krydderurter, slåenoliven og masser af god olivenolie.
Gårdens grønne, spæde og blomstrende salat.
Dessert
Stenfrugter med sprødt, sprut og blød
Arrangementet er en del af Copenhagen Cooking, en årligt tilbagevendende madfestival i København. I 10 dage fra den 18. – 27. august samler vi de absolut bedste kokke, restauranter, gastro-nørder, kulturinstitutioner og madfolk for at hylde hovedstadens madscene.
Følg Copenhagen Cooking her:
Facebook
Instagram
Nyhedsbrev