Langbordsmiddag: Slow Food x Rødder

Præsenteres af Rødder

Tag plads ved langbordet, når kok Esben Grundtvig fra Rødder og Slow Food Danmark inviterer til grøn middag fredag den 24. september på Madens Folkemøde. 

Middagen er en hyldest til de dygtige små grøntsagsproducenter, og du kan se frem til grønne deleretter spækket med sprøde, friske grøntsager direkte fra den danske muld. Der vil blandt andet være solmodne tomater fra Lerbjerggaard, svampe fra bylandbruget Bygaard samt rødder og kål fra Brinkholm

Slow Food står for baren, hvor du kan købe lokalproduceret drikke og god naturvin.

Middagen er vegetarisk. 

 



En del af Madens Folkemøde

Aktiviteten er en del af Madens Folkemøde – et fagligt, folkeligt og politisk arrangement, der foregår på Engestofte Gods på Lolland.

Over 2 dage mødes vi og udveksler holdninger, viden og madglæde. Målet er blive klogere både på maden, os selv og hinanden.

Madens Folkemøde foregår den 24. og 25. september 2021.

Følg Madens Folkemøde her:

Facebook 
Nyhedsbrev
Hjemmeside

fredag 24. sep. 2021 kl. 19:00 - 21:00
Udsolgt
á 250,00 kr.