Sushi-workshop med omtanke

Præsenteres af Copenhagen Cooking & Food Festival

Lær at lave bæredygtig sushi efter alle kunstens regler!

Den 29. august sætter Copenhagen Cooking spot på FN’s Verdensmål 14, Livet i havet. I den anledning har vi inviteret to talentfulde kokke fra Letz Sushi til at give vores gæster en grundig introduktion til det japanske sushiunivers. 

Kokkene guider jer igennem de klassiske japanske teknikker, så du selv kan forvandle bæredygtig dansk fisk til velsmagende sushi med et nordisk twist. Du lærer at mestre det japanske sushihåndværk fra bunden lige fra at filetere og udskære fisken og klargøre grønsagerne til at koge de klassiske sushiris og selvfølgelig forme og rulle fisk og ris til de velkendte sushiserveringer.

På workshoppen arbejder I med de absolut bedste råvarer som MSC- og ASC-certificeret fisk, økologiske ris og økologiske grøntsager. I tilbereder en velsmagende sushimenu svarende til et fuldt måltid. 

Workshoppen er for alle sushielskere – børn og voksne i alle aldre.



Adresse: Festivalpladsen // Foodlab , Israels Plads 1, 1361 København

Læs mere på: https://www.copenhagencooking.dk/program/
torsdag 29. aug. 2019 kl. 16:30 - 18:00
Workshoppen er for alle sushielskere – børn og voksne i alle aldre
á 295,00 kr.
+ 21,00 kr.


MADBILLETTER ApS
Dronningens Tværgade 8A
1302 København K
CVR: 33759223