Livekoncert: Magiske Planter - Ejlersen Project feat. Chris Minh Doky

Præsenteres af Copenhagen Cooking & Food Festival

Søren Ejlersen går for enkelt aften sammen med den verdenskendte bassist Chris Minh Doky og hans band sammen om en unik koncert i Købehavns nye urbane oase: BaneGaarden.

Magiske planter er en anderledes koncert, hvor musikkens toner opleves i kærligt samspil med naturens egne organiske rytmer og sammen skaber en både sanselig og musikalsk oplevelse for det lyttende øre.

Koncerten akkompagneres af fortællinger, der hviler op af numre som ’Kompost’, ’Biodiversitet’ og ’Fotosyntese’ - fortalt af Søren Ejlersen og farvet af Minh Dokys bagkatalog.

Der spilles også udvalgte numre fra Minh Doky. Søren Ejlersen spiller på sin svenske akustiske Levin, med Chris Mihn Doky på kontrabas, Pelles bambusblade i saxofonen og Anders og David har foldet perkussion ud med græskar, rodfrugter og alskens andet grønt.

Vi har optaget komposten og de knitrende våde kål og majs i marken og sat akkorder og toner til det hele, med en jazz'et og nordisk tone og tråd. En hyldest til planteverdenen, samt til de utrolige men naturlige mekanismer man kan kalde verdens lunger og spiselige underværker.

Koncerten afholdes på BaneGaarden, som en ny urban oase i København med planlagt åbning i august. BaneGaarden ligger i 9 gamle trælader, som oprindeligt er bygget af DSB, men nu skal de forvandles til et økologisk narnia midt i byen.

Du kan købe billet til selve koncerten for 250 kr. For 200 kr. ekstra få du en lækker grøn menu oveni, som du kan nyde i BaneGaardens smukke omgivelser før koncerten.Adresse: BaneGaarden, Otto Bussesvej, 2450 København SV

Læs mere på: https://www.copenhagencooking.dk/program/
Magiske Planter
Lørdag den 24. august kl. 18.00
Grøn menu + Koncert: Magiske Planter
á 450,00 kr.
+ 21,00 kr.
Lørdag den 24. august kl. 20.00
Koncert: Magiske Planter
á 250,00 kr.
+ 21,00 kr.


MADBILLETTER ApS
Dronningens Tværgade 8A
1302 København K
CVR: 33759223