MARENGS OG CHOKOLADE kursus

Præsenteres af Winterspring

Vil du kende hemmeligheden bag marengs og få fem gode råd til at lykkes med chokoladeovertræk?
Du bliver budt velkommen af Wintersprings kokke, som vil servere sæsonens madtærte med et glas vin for dig samtidig med, at de fortæller lidt om det søde køkken.

Derefter går undervisningen i gang, og kokkene vil fortælle om de tre forskellige former for marengs og hvori forskellen består. Vores kok vil vise dig, hvordan du laver den perfekte marengs til flødeboller samt til topping på kager. Du får opskriften på vores mandelkage med marengs topping med hjem og får selvfølgelig også lov til at smage vores version med en kop kaffe eller the.

Efter dette går vi videre til, hvordan du lykkes med chokoladeovertræk. Vi smager på forskellige slags chokolader og afslører de fem ting, du skal være opmærksom på, når du skal overtrække med chokolade. Vores kok illustrerer teknikken, på vores hjemmelavede flødeboller, som du naturligvis også får mulighed for at smage. Du får de fem råd på tryk, lige til at tage med hjem.

Max. 14 deltagere

Adresse: Winterspring, Store Strandstræde 16, 1260 Kbh. K

Læs mere på: www.winterspring.dk
tirsdag 30. apr. 2019 kl. 18:00 - 21:00
á 995,00 kr.
+ 26,00 kr.
onsdag 8. maj. 2019 kl. 18:00 - 21:00
á 995,00 kr.
+ 26,00 kr.


MADBILLETTER ApS
Dronningens Tværgade 8A
1302 København K
CVR: 33759223