Meet the Brewers & ølsmagning med The Brewsketeers på Urban Camper

Præsenteres af Urban Camper

Mød de to bryggere Alex og Daniel fra The Brewsketeers til en afslappet aften med lækker ølsmagning og til en hyggelig snak med bryggerne om deres øl, bryggeprocessen og om hvordan det er at starte et lille bryggeri op fra bunden med store drømme i sit eget køkken. Hint - det kræver en masse øvelse og gåpåmod. 

Kom med til en aften, hvor I skal opleve dansk øl når det er aller bedst med masser af passion, personlighed og kærlighed til ægte craft. I skal smage på lækre øl og høre Alex og Daniels sjove og fængende fortælling om vejen til The Brewsketeers.

Pris 130 kr. inkl. gebyr.


Mød arrangøren

Urban Camper Bar er Nordvests hyggelige øl-oase, hvor lækker craft beer og den hyggelige stund med gode venner er i højsædet. Præget af et unikt internationalt og super afslappet miljø, der skaber helt unikke rammer, som er perfekte til at bringe folk sammen, kan alle slå sig løs til en sjov aften med shuffleboard, pool, arkadespil eller brætspil i den store bar, hvor indretningen er inspireret af sydamerikas jungle og nørrebros betongader.

Følg Urban Camper Bar på:

Facebook

InstagramAdresse: Urban Camper Bar, Lygten 2C, 2400 KBH NV

En del af Copenhagen Beer Week

Følg Copenhagen Beer Week her: 
Facebook 
Instagram 

 

Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.