Meyers Kager

Præsenteres af Meyers Madhus

Lær at lave forrygende kager fra bunden med vægt på grundteknikker, som er rygraden i det gode kagemageri.

Vi laver sammen en række delikate kager, og gennem hele kurset er fokus på det håndelag og den præcision, som kræves for at fremstille kager på højt niveau og med knivskarp finish. Vores ’Kage-pensum’ er sammensat sådan, at du får styr på grundteknikker, som du siden kan kombinere på kryds og tværs i alt fra lagkager og tærter til marengskager, crumbles og alt mulig andet.

Til sidst går vi ombord i det overdådige kagebord. Der bliver fremstillet nok søde sager til, at du kan tage smagsprøver med hjem.


Hvad lærer du?
Kageprogrammet varierer, men du lærer bl.a. at lave den sprøde, smørbagte mørdej med mandler, som bruges i Meyers berømte hindbærsnitter.
Du lærer at piske en luftig og smidig marengs, og at koge en perfekt, glat kagecreme, som kan smagsgives på forskellig vis.
Vi skal også bage delikate, lette vandbakkelser til profiteroles.
Vi kombinerer selvfølgelig alle disse grundelementer til skønne kager.
Undervejs lærer du andre grundteknikker, såsom at temperere chokolade, som alle har brede anvendelsesmuligheder i det søde køkken.
Kageprogrammet varierer med sæsonen og konditorens luner.


Hvad får du?
Et overdådigt selvlavet kagebord
Søde smagsprøver med hjem til familie og venner
Omsorg fra værtinde og opvasker, så du kan koncentrere dig om kagefremstillingen
Du får dagens opskrifter med hjem


HVORNÅR: Lørdag d. 2. maj 2015 fra kl. 11.00-16.00
HVOR: Meyers Madhus, Nørrebrogade 52 C, 2200 København N

Adresse: Meyers Madhus, Nørrebrogade 52 C, 2200 København N

Læs mere på: www.meyersmad.dk
Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.