Meyers Madfestival: Chokoladekager v/ Morten Borup

Præsenteres af Meyers Madhus

Chokolade er et kapitel for sig i kagemageriet. Chokolade bruges i alle hjørner af kagefremstilling og konditorkunst, og god chokolade er en følsom størrelse, der kræver en helt særlig omsorg og opmærksomhed. Morten Borup er en af de dygtigste chokolade- og kagemennesker herhjemme, og på kurset kommer du til at fremstille en række af hans yndlingskreationer. Du lærer bredt anvendelige, professionelle teknikker, men det kræver ikke særlige forkundskaber at være med.


Kageprogrammet varierer med sæsonen og Mortens luner, men nogle af favoritterne er mini-chokoladetærter med mælkechokolade-cremeux og Mortens fortolkning af klassikeren Sarah Bernard med mynte-ganache. Vi kommer ikke uden om de fantastiske chokolademacarons, og vi skal også fremstille en delikat sag med makronbunde, lys chokolademousse og sherry, mm. Undervejs får du styr på grundteknikker som temperering af chokolade og fremstilling af forskellige cremer og ganacher.

Til sidst går vi om bord i det overdådige kagebord –som er overdådigt nok til, at du også kan få smagsprøver med hjem.


Om underviseren: Morten Borup er medstifter af Chokoladekompagniet og har arbejdet tæt sammen med Claus Meyer om bøgerne Chokolade (2012) og Meyers Kager (2011). Morten er i det hele taget et ikon inden for kage- og dessertfremstilling.


Det får du:?
• Du lærer at bage en række fænomenale kager med chokolade - du får dagens opskrifter med hjem, så du kan genskabe dem i dit eget køkken. ??
• Grundteknikker med brede anvendelsesmuligheder i det søde køkken og ideer til at arbejde videre med dem hjemme. ??
• Et overdådigt selvlavet kagebord. ??
• Søde smagsprøver med hjem til familie og venner.

HVEM: Morten Borup
HVOR: Meyers Madhus, Nørrebrogade 52 C, 2200 København N.
HVORNÅR: Lørdag den 18. oktober 2014 fra kl. 11.00 - 16.00.


Adresse: Nørrebrogade 52C, 2200 København N

Læs mere på: www.meyersmadhus.dk
Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.