Meyers Pølsemageri (CPH Food District)
Præsenteres af CPH Food District
Erik Lautrup-Nielsen, manden bag Meyers Pølsemageri og underviser i Meyers Madhus vil med udgangspunkt i den nyudgivne bog Meyers Pølsemageri fortælle om de forskellige typer af pølser. Pølse-Erik, som han benævnes, når han underviser, fortæller om teknikker og om hvordan man enkelt og nemt kan gøre sit eget køkken derhjemme til et pølseværksted. Fra scenen demonstrerer han tilblivelsen af en klassisk Bratwurst fra stopningen af fars til drejningen af de færdige pølser, og han viser hvordan man påbegynder en modnet pølse, som alle deltagere får med hjem og skal modne færdig. Vi slutter af med lækre smagsprøver på friskstegt Bratwurst med grov sennep og friskbagt ølandshvedebrød.
Efterfølgende vil Erik sælge og signere bøger på Kunst og Køkkentøjs stand.
Bemærk venligst at det kræver entré til CPH Food District for at få adgang til skuekøkkenet.
Adresse: Halmtorvet 11, 1700 København V