Meyers Simremad

Præsenteres af Meyers Madhus

Simremad er robust, mør, saftig og intens mad, tilberedt langsomt, mens du kan lave alt mulig andet – slow food af den bedste slags, uanset om du bekender dig til støbejernsgryde, sous vide, trykkoger eller tagine.

Du får en introduktion til de kødudskæringer, der egner sig til den langsomme tilberedning.

Du lærer om saltning, marinering, bruning og simretilberedning af kød, så du hver gang kan ramme den bløde, smeltende konsistens, der er indbegrebet af god simremad.

Den gode sovs, der kommer ud af den langsomme tilberedning, er et kapitel for sig, og du lærer at intensivere, tilsmage og jævne sovser efter alle kunstens regler.

Vi dykker ned i grøntsagernes, urternes og krydderiernes vigtige rolle i simrekøkkenet.

Vi tilbereder sammen et antal retter, f.eks. sous-vide-tilberedte oksehaler, 'pulled pork' marineret i en aromatisk barbecue-rub, og kalveskank braiseret i ale med kirsebær. Vi tilbereder også spoleben, en forrygende men overset udskæring, som vi glaserer i æblemost og øl og serverer med syltede løg og saltet sennepskål.

Vi tager østpå, og du lærer at lave den butter chicken, der er blevet en Meyers-klassiker.

Bemærk: De længste tilberedninger har vi sat over på forhånd, men vi gennemgår alle processer. Menuen varierer med sæsonen og kokkens inspiration på dagen.

Adresse: Nørrebrogade 52C

Læs mere på: www.meyersmad.dk/book/madkurser-og-events/madhandvark/Meyers_simremad/#23-08-17-meyers-simremad
Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.