Det er ikke hver dag, at man kan spise hos den ‘NYTimes'-anbefalede nedlagte automekaniker, Autopoul, men onsdag d. 23. august åbner dørene op til middag serveret af den økologiske restaurant Mangholm. Tidens hippeste bar Autopoul står for den omtalte autentiske atmosfære og et stort udvalg af naturvin, cider og lokalt brygget øl. Mangholm byder på en unik oplevelse fra jord til bord, hvor middagen er baseret på grønt fra deres have, som vil være høstet på dagen og serveret samme aften.
Dine værter
Instagram.com/autopoul/
Instagram.com/mangholm.dk/
Mangholm.dk/
I tilfælde af regn ...
Rykker vi ind i vores garage.
Bemærk at prisen nedenfor er eksklusiv billetgebyr.
Mangholm brød - smør af kærnemælk og rapsolie
Variation af tomater med skalotteløg, basilikum og hybenrose
Havesalat med bønner, blanca mundo, purløg, shiso og græskarkerner
Carpaccio af squash med tonnato sauce, karlsø kaprin og blomsterkarse
Tomattærte med oliven, creme fraiche og purløg
Menuen serveres family style.
Arrangementet er en del af Copenhagen Cooking, en årligt tilbagevendende madfestival i København. I 10 dage fra den 18. – 27. august samler vi de absolut bedste kokke, restauranter, gastro-nørder, kulturinstitutioner og madfolk for at hylde hovedstadens madscene.
Følg Copenhagen Cooking her:
Facebook
Instagram
Nyhedsbrev