SKUDT I SAKSKØBING: 5-retter ved Claus Meyer
Præsenteres af Hotel Saxkjøbing
Glæd dig til en weekend med musik, film, mad, kunst og talkshow på Hotel Saxkjøbing i weekenden 19. & 20. april
D. 20. april kl. 18.30 serverer Claus Meyer en 5-retters middag i samarbejde med hotellets kokke.
AFTENENS MENU
Forretter
Stenbidderogn med blød kartoffelkompot
Røget torskerognscreme med rødbeder i solbæreddike
Mellemret:
Perlebyg ”otto” med de første vilde urter og ny spinat
Hovedret:
Langtidstegt svinebov marineret i roesirup, mørkt øl og æblejuice.
Hertil råsyltet hvidkål med granatæblejuice, ingefær og chili. Desuden en persillesalat,
majroeråkost med citron, æbleketchup, ristede jordskokker og kartoffelmos med ramsløg
Ost:
Røget Bovbjerg fra Thise mejeri
Sødt:
Hvid chokoladesoufflé med karamelcreme og iskold rabarbersuppe
Arrangementet er en del af SKUDT I SAKSKØBING
OVERNAT PÅ HOTEL SAXKJØBING
Dobbeltværelse: DKK 895
Enkeltværelse: DKK 695
Bestil værelse på telefon 54704039 eller mail: kontakt@hotel-saxkjobing.dk
Tilmeld dig Claus Meyers nyhedsbrev og få nyhederne først: http://www.clausmeyer.dk/da/meyers_madklub.html
Adresse: Hotel Saxkjøbing, Torvet 9, 4990 Sakskøbing
Læs mere på:
www.clausmeyer.dk/newsletter_preview/fe0bef584c9288686f06d14106c8b104/