Mit Provence – Middag i Meyers Madhus med Elisa Muncan
Præsenteres af Meyers Madhus
Det er ikke kun fordi, Elisa Muncan er fra Hundested – og ikke Paris eller Avignon – at det var exceptionelt, da hun i 2010 blev kåret til ”morgendagens stjerne” af den franske restaurantguide Gault & Millau. Det var også første gang en kvinde blev udråbt til lysende stortalent af den velrenommerede madguide, som har tradition for at spotte kommende stjernekokke. Det som vandt smagsdommernes hjerter var Elisas fortolkning af det provencalske køkken på hendes restaurant ”Lisa M” i den sydfranske by Vers-Pont-du-Gard.
Denne juniaften har vi lokket Elisa Muncan til Nørrebro, hvor hun indtager Madhuset med sin helt egen udgave af Provencekøkkenet. Det bliver en aften med ægte sydfransk stemning og en treretters middag af provencalske klassikere, som de ser ud i Elisas fortolkning. Under middagen fortæller Elisa om retterne, hvorfor hun har valgt dem, og kort om sin tid som køkkenchef i Provence.
Som køkkenchef i Vers-Pont-du-Gard tog Elisa på markedet hver morgen, og lod råvareudbuddet forme aftenens menu. Sådan bliver det også til denne middag, og menuen herunder er derfor med forbehold for Elisas inspiration på dagen.
Menu (med forbehold for ændringer)
Velkomstsnacks
Brandade med friskbagt kærnemælksbrød
Pocheret ravioli med Noilly Prat og krydderurter, og bryst af cannette fra Dombes med rødbeder
Gateau Marcel med Valhrona-chokolade, bær og yoghurt
Også inkluderet i prisen: pastis eller bobler og snacks (velkomst i Madhusets gård), vine til middagen, te og kaffe. Vi serverer 3 glas vin til maden, og yderligere vine kan købes i vinbaren.
Adresse: Meyers Madhus, Nørrebrogade 52, 2200 København N
Læs mere på:
www.meyersmadhus.dk