Nadine Redzepi | On family and food

Præsenteres af Hahnemanns Køkken København

Mad og Foredrag

Food and Talk Mad næste gæst er Nadine Levy Redzepi, som, i samtale med Trine Hahnemann, vil fortælle om glæden ved hverdags maden, familiemåltider, samt hvorfor det er så vigtigt at brødføde sin familie med god og sund mad.

Allerede da Nadine var syv år gammel havde hun lavet sin egen vinaigrette, og som 10-årig lavede hun sine første 3- og 4-retters måltider til sig selv og sin bror. Da hun fik sit første barn, købte hun en sort notesbog, og begyndte at nedskrive hendes opskrifter, for at kunne videregive give dem til hendes børn.

Nadine Levy Redzepi har kreeret en personlig og inviterende notesbog, nu udgivet som en kogebog med titlen Downtime. Bogen er inspireret af hendes barndom og hendes livslange kærlighed til mad. Downtime er en samling af opskrifter, der bringer hele familien sammen om spisebordet.

Aftenens Forløb

Dørene åbner kl. 18:30 og baren vil være åben. Nadine præsenterer hendes kogebog Downtime i samtale med Trine. Herefter vil vi servere en lækker suppe med brød til.

Herfra håber vi at samtalen vil fortsætte mellem alle tilstedeværende, baren vil være åben indtil kl. 23.

Værd at vide om Nadine og hendes nye bog

Med Downtime tager Nadine Levy Redzepi comfort-foods enkle smage til nye højder på elegant vis, og udvisker grænsen mellem hverdagsmad og mad til særlige lejligheder.

Læs mere: www.hahnemannskoekken.dk

Adresse: Hahnemanns Køkken, Sankt Kjelds Plads 14, 2100 København Ø

Læs mere på: www.hahnemannskoekken.dk
Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.