New Nordic Vol 2. - In english

Præsenteres af Timm Vladimirs Køkken

Det nye nordiske køkken har sat dansk gastronomi på verdenskortet og på dette kursus får du lov at smage på og arbejde med de grøntsager og andre urter, de bruger på toprestauranter.

Det er mad lavet på de bedste råvarer, vi har lige i nærheden af os, lige nu. Det er grøntsager fra lokale bønders marker, urter fra skoven, fisk fra fjorden og kød og æg der har haft et godt liv uden at blive transporteret verden rundt. Og det gode ved det nordiske køkken er, at friske kvalitetsråvarer, som er i sæson, smager så godt, at man ikke behøver gøre ret meget ved dem for at få et festmåltid.

Du får lov at opleve, hvordan man uden sved på panden kan frembringe et fantastisk måltid, selv hvis du ikke er vant til at lave mad.

“Øvelse gør mester”

På kurset kommer du til at lave følgende:

Aperitif
”Rimmet” laks, dildsyltet fennikel, mayo og ristet rugbrød
Maltpizza med saltet bacon, kartofler & urter
Skaftekortelet med sprød sommersalat, rabarber, urter og ristede nødder
Bagt frugt med skyrparfait og rugbrøds crunch.
Vi tager forbehold for ændringer i menuen ift. varetilgængelighed.

Drikkevarer er inkluderet i prisen. Øl, vin, vand samt hjemmelavede limonader, kaffe og the. For yderligere information klik her

Opskrifterne får du efterfølgende pr. mail.

Alle deltagere får et Timm Vladimirs Køkken forklæde med hjem, kvit og frit.

Vær opmærksom på, at kurset først gennemføres ved min. 12 tilmeldte
BEMÆRK! Kurset er på engelsk

Adresse: Skolegade 19D, 2500 Valby

Læs mere på: https://timmvladimirskoekken.dk
Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.