Nørrebro Beer Walk & Petanque

Præsenteres af Copenhagen Insight

Kom med til Nørrebro Beer Walk & Petanque sammen med Nørrebro Bryghus og Copenhagen Insight.

Tidspunkt: Lørdag d.10. juni kl. 16 - 18. Vi starter ved Artemisspringvandet i Hans Tavsens Park. 

Vi tager et smut rundt på Nørrebro med en omgang velsmagende specialøl fra Nørrebro Bryghus og BRAW og kombinerer turen med en omgang social petanque.

Turens fokus er på Nørrebro og de mange muligheder som bydelen har hen over sommeren. Plus naturligvis en lækker ølsmagning af et udvalg af øl fra Nørrebro Bryghus og BRAW, samt et social element med petanque rundt i Nørrebros grønne områder. Turen guides af Rasmus Poul Bodholdt fra Copenhagen Insight og arrangeres i samarbejde med Nørrebro Bryghus. Historierne er relevante, tempoet er langsomt og turen er fyldt med stemning.

Vi starter ud med en Stan The Man velkomstøl fra BRAW og undervejs skal vi smage på 4 specialøl fra Nørrebro Bryghus og så runder vi af med en kold BRAW eller Nørrebro Bryghus på fad på Nørrebro Bryghus. Smagglasset får I med hjem efter turen. 

Nørrebro Beer Walk & Petanque starter i Hans Tavsens Park og zigzagger sig igennem Indre Nørrebro for at slutte af på Nørrebro Bryghus. 

En perfekt lørdags kombo sammen med venner og veninder eller måske en god Fars Dags gave :-)

I kan vælge at fortsætte aftenen i restauranten på Nørrebro Bryghus, hvor mad og øl går hånd i hånd. I kan blandt andet prøve kræfter med en lækker 5-retters sæsonmenu for 375 kr., hvor I ikke må snyde jer selv for den tilpassede ølmenu. Det anbefales at booke bord i forvejen.Adresse: Hans Tavsens Park, 2200 København N

Læs mere på: https://www.copenhageninsight.com/
Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.