Nytår på Cofocos restauranter 2023

Præsenteres af Cofoco

Hvis I gerne vil afslutte 2023 med manér, kan I trygt overlade planlægningen af nytårsaften til os. Vi fejrer nemlig nytårsaften på vores restauranter, og I er naturligvis inviterede!

Nytårsmenuerne er allerede klar, og vi har udvalgt skønne vine, der passer perfekt til retterne. Hele pakken er således planlagt på forhånd, så I kun skal tænke på, hvem I gerne vil sidde til bords med, og hvad I skal have på.

Vores veloplagte teams står klar til at tage kærlig hånd om jeres aften. I spiser nytårsmiddag fra kl 18.00 til kl 23.00, hvorfra I fortsætter videre til jeres planlagte destination for at hoppe ind i 2024. Vælger I at holde nytårsaften på Delphine eller Llama, står vi også for nytårsfesten efter middagen. Billetter skal tilkøbes når du booker din restaurantoplevelse (begrænset antal billetter i salg). 

Nytårstaften for grupper
Er I et større selskab, som ønsker et privat lokale i en af vores restauranter, kan I kontakte os på info@cofoco.dk. Så finder vi den helt rigtige løsning til jeres behov.

Se alle nytårsmenuerne herunder og vælg den restaurant, der passer til jer.

Alle restauranter tilbyder vegetarmenuer - for flere oplysninger om allergener og vegetarmenuer, kontakt venligst info@cofoco.dk.

Antal personer