Nytår på Les trois cochons
Præsenteres af Les trois Cochons
Nytårsaften serverer Les trois cochons en klassisk fransk nytårsmenu, hvor råvarerne i aftenens anledning er ekstra delikate.
På Les trois cochons føler man sig hensat til et fransk brasserie i det kølige nordfranske Alsace, eller til en beværtning i en parisisk sidegade.
Nytårsmenuen serveres med champagne, vinmenu, kaffe/te og avec.
Restauranten har plads til større selskaber på mellem 10 – 24 personer i vinkælderen.
MENU
Østers Naturel
vinaigrette – citron
Champagne, Locret-Lachaud, À Hautevillers, 1. cru
.............................................
Foie gras - terrin
med brioche og kvædekompot
2009 Riesling, Josmeyer, Alsace
.............................................
Pighvar og jomfruhummer
Serveres med æble og skorzonerødder
2011 Chablis, Louis Jadot, Bourgogne
.............................................
Filet de Bouef
oksemørbrad og trøfler med kastanier, grønkål, portvinssauce
2008 Châteauneuf-du-pape, Domaine Nalys, Rhone
.............................................
Udvalg af oste med stikkelsbærkompot
Portvin
Creme brûlée, chokolade fondant, passionsfrugt-sorbet
Château Septy, Monbazillac
Kaffe og Avec
Vand med og uden bobler til hele middagen.
PRIS INKL. VIN: 950 kr.
Restauranterne holder åbent fra kl. 18:30 – 23:00, så du kan nå at se dronningens nytårstale og efterfølgende opleve fyrværkeriet oplyse byen.
Vi glæder os til at holde nytårsaften sammen med dig!
Adresse: Værnedamsvej 10, 1619 København V