Nytårsaften 2021 på Fleisch i Kødbyen

Præsenteres af Fleisch

Slut året af hos restaurant Fleisch i Kødbyen. Vi serverer en fantastisk menu med aperitif, vinmenu og kaffe i vores rå og uformelle rammer.

Ankomst er valgfri mellem kl. 18.00-20.00.


MENU

Snacks

Østers

Croquette på braiseret gris og foie gras – serveret med pærekompot

Tuntatar, marvmayo, lotusrodschips og syltet ingefær

NV Champagne - Brut Origine – Henri Mandois – Frankrig


Forretter

Carpaccio

Carpaccio på krogmodnet jersey højreb, kaviar, østersmayo og kapersblade

2020 Riesling Trocken - Weingut Wittmann Rheinhessen - Tyskland

Ravioli

Ravioli, kanin, hummer, jomfruhummerbisque, brunet smør, syltet græskar og sort trompetsvamp

2017 Chardonnay - Santa Barbara County – Tyler Winery - USA

 

Mellemret

Due

Duebryst, krebinet på due, morkler, portvinssauce, grønkål, glaseret rødbede og brombær

2019 Bourgogne Cote d'Or V. Vignes - Maison Dieu – Domaine de Bellene - Frankrig



Hovedret

Oksemørbrad

Oksemørbrad, Pommes Anna, rødvinssauce, blomkålspure og marv

2017 Ribera del Duero - Pago de Carraovejas – Spanien



Dessert

Baked Alaska

Baked Alaska med passionsfrugtsorbet

2017 vintage Moscato d’Asti – Vignaioli di Santo Stefano – Ceretto - Italien




Kaffe og kransekage

1850 kr. pr. person
incl. Menu, Aperitf, Vinmenu, Vand, Kaffe & Kransekage



Vi ønsker Godt Nytår til alle kl. 23.00 , hvor årets fest kan fortsættes i Kødbyens Natteliv.

På festligt gensyn


Adresse: Restaurant Fleisch, Kødbyen, Slagterboderne 7-9, 1716 Kbh V.

Læs mere på: www.fleisch.dk

Søg ledige tider på Fleisch