Nytårsaften hos Aamanns Replik betyder ren forkælelse. Vi skal bl.a. have Caviar, Gillardeau østers og grillet hummer, dry-aged ribeye med røget marv sauce og nytårstorsk, slutvis en fuldfed chokoladedessert. Selvfølgelig serveret med gode vine, Champagne og Københavns bedste udsigt.
Kartoffelblinis
med crème fraiche og Lyksvad Caviar
Gillardeau østers
Jordskokker og vintertrøfler
Gravad laks
med snaps, krondild og urter
Krogmodnet oksetatar
med ramsløg, kapers og syltede løg
Bistrøtage rose, B.11 - Dufour & Martinot
-
Nytårs torsk
med karamelliserede beder, syltede rosenblade & beurre blanc
Chablis 1er cru Fourchaume 2018 - Jean Dauvissat Père & Fils
-
Grillet hummer
med ribs, citron & timian
Meursault 2017 - Olivier Leflaive
-
Dry-aged ribeye
med kartofler, grillet julesalat & røget marv sauce
Vosne Romanée 2018 - Coquard Loison Fleurot
-
Chokoladekage
med valnødder & vaniljeis
Dessertvin
-
Sødt
kransekagekonfekt og kaffe
Nytårsmenu og vinmenu, inkl. 5 glas vin/champagne: 1900 kr.
Nytårsmenu og alkoholfri drikkemenu: 1800 kr.
Vi har åbent mellem kl. 18:00 og kl. 23:00, og der er mulighed for at ankomme i forskellige tidsrum. Kontakt os på 1921@aamanns.dk hvis du har allergener eller andet vi skal tage hensyn til.
Vi har begrænset antal af billetter, så skynd jer at booke bord.
Vi glæder os til at fejre årets sidste aften med jer.