Så er vi klar til at runde året af med jer på Bibendum med vores delikate menu inkl. vin menu. Som de andre år starter vi aftenen kl. 17:30 og slutter af kl. 23:00.
Snack servering
Østers med dild og hakket rødløg
Andre Jacquart, Vertus Experience Grand Cru, Brut, Chardonnay, Champagne, France, NV
1 servering
Hummersuppe med jordskokker & estragon
Domaine Fery & Fils, Ez Connardises , Savigny-Les-Baune, Domaine Fery & Fils, Chardonnay, Bourgogne
2 servering
Tatar med løvstikkemayo & perleløg
Domaine Fery & Fils, Sur le bois sud, Maranges, Pinot noir, Bourgogne, 2020
Hovedret
Smørstegt okse mørbrad med trøffel, knoldselleri og rødvinssauce
Grand Francais, Bourdeaux 2016, Grande Cuvée, Cabernet sauvignon, Cabernet franc & Merlot
Dessert
Citrontærte
Coteaux de l’Aubance ‘Premiéres tries’ Terra Vita Vinum, Anjou, Loire, France, 2018
1110, - per person inkl. billet gebyr