I samarbejde med Ostekælderen i Gothersgade og Husbryggeriet Jacobsen byder vi på en unik eftermiddag med danske delikatesser og hyggelige historier.
Vi smager på 5 unikke danske oste, som til lejligheden er parret med 5 matchende øl fra Jacobsens varierede sortiment - naturligvis krydret med ekspertviden fra ostehandler Søren Kierkegaard og Bjarke Bundgaard fra Carlsberg.
Gå ikke glip af denne helt unikke mulighed for at opleve, at man også kan nyde en god øl til sin ost.
Følgende oste vil blive serveret under arrangementet:
- Esrom ost lavet af Cistercienser munke oppe på Esrom kloster, den ældste danske ost.
- Havarti ost, den med mange små huller, lavet på Havarti gården i Holte, stor eksport ost i 60'erne.
- Dana Blu ost, Danmarks svar på Roquefort, den bedste laves på Bornholm af Stk Clemens andels mejeri.
- Den klassiske Danbo vores allesammens morgenmads ost, der findes i et utallige udgaver. Vi skal smage den med og uden kommen.
- Rygeost lavet på sødmælk - det er kun mejerier på fyn der laver den.
Pris: 125 kr. + gebyr
En del af Copenhagen Beer Week
Arrangementet er en del af Copenhagen Beer Week, en årlig tilbagevendende øl-festival i København og omegn. I 9 dage fra den 3. – 11. september samler vi de absolut bedste danske bryggerier, barer, restauranter, øl-nørder og kulturinstitutioner for at hylde de danske øl-traditioner.
Følg Copenhagen Beer Week her:
Facebook
Instagram