Smag på øllets og madens verden i en skøn forening. Få indsigt i hvordan øl og mad professionelt kan kombineres.
Med øje for traditioner og blik for nytænkning, bruger vi øllet som hovedingrediens i vores retter. Du vil til denne event få serveret ølsmagsprøver samt retter der går hånd-i-hånd. Dette krydres med gode historier samt viden og erfaringer om øl - og madsammensætning.
Om Kellneruddannelsen
Hotel- og Restaurantskolens kerneopgave er at uddanne kokke og tjenere til hotel- og restaurationsbranchen. Skolen udbyder desuden efteruddannelser for faglærte og ikke-faglærte. Med opstart i september 2023 udbyder skolen sin Kellneruddannelsen, hvor du som deltager over 12 dage, vil blive undervist i alle øllets facetter af landets førende øleksperter. Forløbet er opbygget, så du kan passe dit job ved siden af. Læs mere om Kellneruddannelser Her
Bemærk at prisen nedenfor er eksklusiv billetgebyr.
En del af Copenhagen Beer Week
Arrangementet er en del af Copenhagen Beer Week, en årlig tilbagevendende øl-festival i København og omegn. I 9 dage fra den 5. – 13. maj samler vi de absolut bedste danske bryggerier, barer, restauranter, øl-nørder og kulturinstitutioner for at hylde de danske øl-traditioner.
Følg Copenhagen Beer Week her:
Facebook
Instagram