I forbindelse med CPH Beer Week, har vi fundet på en sjov og anderledes idé. Over to aftener bliver Ølsnedkeren lavet om til restaurant, hvor I er inviteret på middag i de rå omgivelser på Griffenfeldsgade, der normalt fungerer som ølbar og værtshus. Vi har allieret os med vores gode ven og kok Kieran McLaughlin, som har lavet en menu over temaet ’Hav, Røg og Øl’. Dertil har vi valgt de øl, vi tænker supplerer retterne på allerbedste vis. Det hele kulminerer i en to-timers seance, hvor I skal igennem 5 retter med tilhørende fadøl og hvor vi med vores passion for øl, står klar til at give dig en mageløs aften med i (HAV) RØG OG ØL.
Kieran McLaughlin er udlært kok fra Relæ i Jægersborggade, har arbejdet på Manfreds restaurant og vinbar og har haft sit eget bryllupscatering-foretagende. Tidligere køkkenchef på La banchina mens århundredes hedebølge ramte Danmark. Efterfølgende var han et kort visit i alperne i Wagrain, Østrig som køkkenchef på et hotel i vinterhalvåret og er i øjeblikket med til at gøre klar til at åbne et kommende nyt japanskinspireret spisested i Carsbergbyen.
Beer battered kejserhat, nori- & søsalatcreme
Grillet fladbrød, ceviche & mescal
Grillet bladgrønt, urter & North fish sauce
Bagt torsk, smørsauce på bakskuld, purløg & syltet tang
Øllebrød, kirsebær, chokolademousse & stout-flødeskum
Mit alles…
Ost & øl – Osteservering
Kaffe & sødt – Filterkaffe og Bedstemors ølkage m. røget whiskysmør
575,- Pescetarisk med ølmenu
525,- Vegetarisk med ølmenu
750,- Pescetarisk med mere øl, ost, kaffe og sødt
700,- Vegetarisk med mere øl, ost, kaffe og sødt
Ønsker I at sidde sammen, skal I købe billetterne samlet. For reserveringer til flere end 6 personer, kontakt baren@olsnedkeren.dk