Hygge, naturvin og mad lavet på de bedste lokale råvarer – et nyt onsdagskoncept i Pladefabrikken.
Konceptet er enkelt: Du køber billet på forhånd og dropper ind som du lyster mellem kl. 18 og 19. Maden kører i et jævnt flow og serveres som deleretter.
Menuen er altid sammensat af de bedste lokoale og økologiske råvarer i sæson typisk med indslag fra vores naboer i Nordvest som tæller bl.a. Funga Farm og Nabo Farm.
Menu 13. okt:
Chlodnik - østeuropæisk gaspaccio med rødbede og æg
Surdejsbrød med rørhattesmør
Pirogi ruski med stegte bladbeder - kartofler og frisk gedeost
Grzyby z kapusta - svampe med surkål
Kasza gryczana - frisk boghvedesalat.
Tarta makowiec - birkes tærte med kvæde pure og friske æbler
Prisen er 200 kr. for snacks, deleretter og lidt sødt til at slutte af på. Vin fås fra 50 kr. glasset, øl 40 kr. og hj. Saft/most koster 25 kr.
Vi håber at se jer.
Team Rødder