Ordet om bordet - et symposion

Præsenteres af Meyers og Det Kongelige Teater

Køb af servering af brændende kærlighed (95,- pr. kuvert) til GRATIS arrangementet 'Ordet om bordet - et symposion' i Skuespilhuset.

”Alle var nu enige om, at der i nærværende sammenkomst ikke måtte lægges an på nogen rus, men at enhver måtte drikke efter behag…”

Sådan lyder det i Platons ’Symposion’, og præcis som i Antikkens dannede kredse skal vi denne aften forlyste os med taler. Og god mad, vin og øl, hvis det er det, man trænger til. Hvor meget bestemmer du selv.

I samarbejde med Det Kongelige Teater inviterer vi til ’Ordet om bordet – et symposion’ til en aften, hvor Claus Meyer, Skuespilchef Morten Kirkskov, skuespiller Karen-Lise Mynster, præst Flemming Pless, filosof ved Eksistensfilosofisk Akademi Jon Auring Grimm (også konsulent på forestillingen 'Symposion') og instruktør på 'Symposion' Anja Behrens vil kaste sig ud i en diskussion af begrebet inspiration:

- Hvor henter deltagerne inspiration? Hvad betyder inspiration for dem? Hvad er den i sig selv? Hvordan næres den?
Og ikke mindst: Hvordan slår man inspirationen ihjel? Journalist Marie Carsten Pedersen fra Zetland modererer løjerne.

Emnet er stort, luftigt og abstrakt – det hører sig til. Men før vi skuer mod ideernes verden og gransker inspirationens skyggebilleder iblandt os, er baren åben til en skænk. Efter diskussionen (fra kl. 19.00) vil det være muligt at få en portion brændende kærlighed i Restaurant Ofelia til kr. 95,- og købe drikkevarer mm.

Diskussionen slutter omkring kl. 19.00, så det er muligt for teatergæster at nå videre til deres forestilling. Samme aften spilles der oplagt ’Symposion’ af Platon på Mellemgulvet, men ’Ordet om bordet – et symposion’ kan sagtens nydes og opleves i sin egen ret.


Program
17.00: Baren i Foyer Nord åbner, og man kan købe brændende kærlighed i Restaurant Ofelia
18.00-19.00: Taler
19.30: Forestillingen 'Symposion' begynder for dem, der har billet

Adresse: Skuespilhuset, Café og restaurant Ofelia.

Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.

MADBILLETTER ApS
Trelleborggade 15
2150 Nordhavn
CVR: 33759223