Paella of love

Præsenteres af Copenhagen Cooking 2023

Skyd weekenden igang med fredagsstemning på Copenhagen Cookings festivalplads ved TorvehallerneKBH, når kokkene Karlos Ponte og Bo Lindegaard laver hver deres grønne paella med årstidens grøntsager og spændende krydderier.

De to kokke tager dig med på hele madlavningsrejsen og hopper – når paellaen tillader det – op på scenen til Trine Krebs i Det Grønne Køkken og fortæller om deres forhold til grønne sager samtidig med at de deler ud af deres personlige grønne køkken-fifs. 

Undervejs diskuterer forfatter og plantebiolog Michael Broberg Palmgreen og dagens grønne værtinde Trine Krebs, hvor særlige, sansende og avancerede grøntsager er.

Birk Voss (tidl. Brasserie Prins) tryller i dagens anledning en helt særlig orange sangria frem, som du kan købe til din grønne paella.

Der udleveres smagsprøver på paellaen fra scenen og en hovedret-størrelse paella kan købes og betales på dagen.

 

I tilfælde af regn ...
Så smækker vi et par parasoller op. Kig på vejrudsigten, før du går hjemmefra.


Det Grønne Køkken

Det Grønne Køkken er en gennemgående scene på Copenhagen Cooking, hvor alle gratis kan komme og høre, se og smage på sæsonens grønt, frugt, urter, bær og svampe til 16 forskellige sceneindslag over fire dage.

Trine Krebs er moderator og hun inviterer forskellige kokke og madpersoner på scenen til indslag af 45-minutters varighed. Kokken laver mad med en sæson-råvare, og Trine Krebs og publikum spørger, lytter og smager på herlighederne fra Det Grønne Køkken. Du kan forvente at gå fra indslaget med gode tips og tricks til det hjemlige grønne køkken.

Kom og se på, lyt, stil spørgsmål og nyd kokkens grønne frembringelser.

Det Grønne Køkken er støttet af 'Produktionsafgiftsfonden for frugt og gartneriprodukter'

Det er gratis at deltage, og du kan bare møde op.

Dem kan du møde 
Kok Karlos Ponte
Kok Bo Lindegaard
Professor Michael Broberg Palmgren

Vært
Trine Krebs 



Adresse: Festivalpladsen, Israels Plads, 1361 København K

En del af Copenhagen Cooking

Arrangementet er en del af Copenhagen Cooking, en årligt tilbagevendende madfestival i København. I 10 dage fra den 18. – 27. august samler vi de absolut bedste kokke, restauranter, gastro-nørder, kulturinstitutioner og madfolk for at hylde hovedstadens madscene.

Følg Copenhagen Cooking her: 
Facebook
Instagram
Nyhedsbrev

Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.