Peptalk med Jesper Bergstrøm, smørrebrød & Mikkeller øl

Præsenteres af BAR RYE

Bar Rye præsenterer 

Peptalk/ foredrag med Jesper Bergstrøm, smørrebrød og Mikkeller øl. 

Kom og vær med til en hyggelig og spændende aften.

28. oktober kl 18.30 - 21.30

Jesper Bergstrøm - En vinders kropssprog 

En vinders kropssprog er deltagernes vej til en dybere forståelse for mennesker og de signaler de modtager og sender. Foredraget tager udgangspunkt i Jespers passion og ekspertise i nonverbal kommunikation – foredragsstilen er afslappet, humoristisk og praktisk.

Som deltager lærer du at ændre dit mentale udgangspunkt fra negativt til positivt og at bringe dine bedste egenskaber til livs på et splitsekund. Du lærer at læse andres kropssprog og sende positive signaler til kunder, medarbejdere og kolleger.

Vidste du, at andre danner deres førstehåndsindtryk af dig på mindre end 10 sekunder?

Til foredraget får du praktisk information om, hvordan du efterlader et fantastisk førstehåndsindtryk og opbygger tillid mellem dig selv og andre med henblik på at skabe stærke og frugtbare relationer.

Formålet er at give deltagerne enkle værktøjer til at præstere på topniveau og skabe motivation og glæde for sig selv såvel som andre.

Læs mere om Jesper Bergstrøm på www.jesperbergstrom.com

Efter spændende peptalk/foredraget med Jesper Bergstrøm serverer Bar Rye 5 forskellige stykker  mini smørrebrød udvalgt ud fra vores mest populære moderne udgaver af traditionel dansk smørrebrød samt en øl fra Mikkeller. Yderligere drikkevare, øl, vin, cocktails mv. kan til købes i restauranten.

Bemærk der er begrænset antal pladser. 

Læs og se mere om Bar Rye her: www.barrye.dkAdresse: Badstuestræde 4, 1209 København K

Læs mere på: www.barrye.dk
Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.