Piola Pastificio inviterer til en aften med håndlavet pasta i fokus.
Denne aften vil køkkenchef og ejer Antonio Errico servere en menu, hvor alle retter er pasta.
Alt er håndlavet som traditionen byder det.
Din vært
Antonio Errico er født og opvokset i Puglia og uddannet kok fra Piemonte. De seneste 7 år har han lavet pasta i København. Først som køkkenchef på restaurant Mangia på Vesterbro, indtil han sammen med sin partner Johanne Ramskov, for nylig har åbnet Piola. Her laver han hver dag frisk pasta i sin butik, samt serverer det i restauranten.
Piola er en butik med frisklavet pasta og andre retter, man kan tage hjem og færdiggøre og nyde. Og en restaurant i ny og næ.
Piola er drømmen om en lille familiedrevet restaurant og butik med frisklavet pasta og traditionel, hjemmelavet mad med gode sæsonbaserede råvarer i fokus. Udover Piola har de sønnerne Carlo på 2 år og Alberto på 6 måneder.
Bemærk at prisen nedenfor er eksklusiv billetgebyr.
Snacks
Tajarin fritti, caponata e merluzzo marinato
Friteret Tajarin med råmarineret torsk og siciliansk caponata
Antipasti
Gnudi di ricotta e spinaci alla salsa di pomodoro fresco e basilico
Gnudi, betyder den nøgne pasta, og er det man finder indeni en klassisk ravioli; en dej af ricotta og spinat, serveret med tomatsauce, basilikum og parmesan
Pasta
Fiori ripieni di Parmigiano 30 mesi e funghi
Fiori-pasta fyldt med parmesan serveret med svamperagout
Chitarra al nero di seppia al sugo di scampi e scampi crudi
Chitarra-spaghetti farvet med blæksprutteblæk serveret med rå jomfruhummer
Casonsei di coniglio arrosto al vino bianco, salsa al burro e timo e olive taggiasche
Casonsei fyldt med hvidvinsbraiseret kanin og en sauce af taggiasca oliven, smør og timian
Dolce
Torta di Tagliatelle Mantovana
Tærte af tagliatelle, mandler og frangipane
Arrangementet er en del af Copenhagen Cooking, en årligt tilbagevendende madfestival i København. I 10 dage fra den 18. – 27. august samler vi de absolut bedste kokke, restauranter, gastro-nørder, kulturinstitutioner og madfolk for at hylde hovedstadens madscene.
Følg Copenhagen Cooking her:
Facebook
Instagram
Nyhedsbrev