Piola Pastificio pasta night

Præsenteres af Piola ApS

Piola Pastificio inviterer til en aften med håndlavet pasta i fokus.
Denne aften vil køkkenchef og ejer Antonio Errico servere en menu, hvor alle retter er pasta.

Alt er håndlavet som traditionen byder det.

Din vært
Antonio Errico er født og opvokset i Puglia og uddannet kok fra Piemonte. De seneste 7 år har han lavet pasta i København. Først som køkkenchef på restaurant Mangia på Vesterbro, indtil han sammen med sin partner Johanne Ramskov, for nylig har åbnet Piola. Her laver han hver dag frisk pasta i sin butik, samt serverer det i restauranten.

Piola er en butik med frisklavet pasta og andre retter, man kan tage hjem og færdiggøre og nyde. Og en restaurant i ny og næ.

Piola er drømmen om en lille familiedrevet restaurant og butik med frisklavet pasta og traditionel, hjemmelavet mad med gode sæsonbaserede råvarer i fokus. Udover Piola har de sønnerne Carlo på 2 år og Alberto på 6 måneder.

Piola.dk
Instagram

Bemærk at prisen nedenfor er eksklusiv billetgebyr.


Menu

Snacks
Tajarin fritti, caponata e merluzzo marinato
Friteret Tajarin med råmarineret torsk og siciliansk caponata

Antipasti
Gnudi di ricotta e spinaci alla salsa di pomodoro fresco e basilico
Gnudi, betyder den nøgne pasta, og er det man finder indeni en klassisk ravioli; en dej af ricotta og spinat, serveret med tomatsauce, basilikum og parmesan

Pasta
Fiori ripieni di Parmigiano 30 mesi e funghi
Fiori-pasta fyldt med parmesan serveret med svamperagout

Chitarra al nero di seppia al sugo di scampi e scampi crudi
Chitarra-spaghetti farvet med blæksprutteblæk serveret med rå jomfruhummer

Casonsei di coniglio arrosto al vino bianco, salsa al burro e timo e olive taggiasche
Casonsei fyldt med hvidvinsbraiseret kanin og en sauce af taggiasca oliven, smør og timian

Dolce
Torta di Tagliatelle Mantovana
Tærte af tagliatelle, mandler og frangipane



Adresse: Piola, Thorvaldsensvej 2c, 1879 Frederiksberg C

En del af Copenhagen Cooking

Arrangementet er en del af Copenhagen Cooking, en årligt tilbagevendende madfestival i København. I 10 dage fra den 18. – 27. august samler vi de absolut bedste kokke, restauranter, gastro-nørder, kulturinstitutioner og madfolk for at hylde hovedstadens madscene.

Følg Copenhagen Cooking her: 
Facebook
Instagram
Nyhedsbrev

Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.