Pizza i Tingbjergs grønne fælleshave

Præsenteres af Restaurant Virketrang x Det Økologiske Folkekøkken

Sammen inviterer Restaurant Virketrang og Det Økologiske Folkekøkken til et unikt og involverende arrangement i Tingbjergs grønne oase ved Restaurant Virketrang. En aften med samvær og god mad!

Området omkring Tingbjerg er sit helt eget, og vi starter derfor arrangementet med en kort gåtur gennem Tingbjerg, med en sommerlig velkomstdrik i hånden. Vi følges sammen til Restaurant Virketrang hvor de frivillige fra Restaurant Virketrang og Det Økologiske Folkekøkken står klar til at vise jer de grønne områder hvor vi skal finde urter, spiselige blomster og andre grønne råvarer der skal på jeres pizza. Der er fyret op i den nyligt byggede pizza ovn, bordene er dækkede op og I baren kan i købe jer til kolde drikkevarer.

Prisen inkluderer velkomstdrik, pizza og dessert.
Arrangementet foregår udendørs, så tag en varm trøje med.

Dette arrangement er en del af det vi kalder Mad på Kanten. Med Mad på Kanten ønsker vi at hylde lokalområdet og de fremragende madkræfter der har hjemme der, så vel som glæden ved at spise sammen og møde nye mennesker omkring mad. 

Mad på Kanten er støttet af Københavns Kommunes Festivalpulje.

Bemærk at prisen nedenfor er eksklusiv gebyr.

OBS! Vi mødes kl. 17.30 ved Lidl, Ruten 3-6, 2700 Brønshøj.


Om Restaurant Virketrang & Det Økologiske Folkekøkken

Restaurant Virketrang holder til i Tingbjerg, og er et samarbejde mellem Hotel- og Restaurantskolen, Steno og Tingbjerg Forum. Projektet handler om i engagere Tingbjergs borgere, i særdeleshed de unge, at skabe en restaurant der kan danne rammerne for fællesskabet blandt borgerne i området. Hver uge laver de mad, i et folkekøkken lignende setup.

Det Økologiske Folkekøkken laver skøn, grøn mad til institutioner og gæster på EnergiCenter Voldparken, et hus drevet som en socialøkonomisk virksomhed der laver aktiviteter for lokalområdet indenfor idræt, natur og kultur. Hver torsdag i forår- og efterårssæsonen holder køkkenet økologisk fællesspisning som absolut er et besøg værd!Adresse: Restaurant Virketrang, Virkefeltet 16, v/ Fælleshaven, 2700 Brønshøj

En del af Copenhagen Cooking

Arrangementet er en del af Copenhagen Cooking, en årligt tilbagevendende madfestival i København. I 10 dage fra den 20. – 29. august samler vi de absolut bedste kokke, restauranter, gastro-nørder, kulturinstitutioner og madfolk for at hylde hovedstadens madscene.

Følg Copenhagen Cooking her:
Facebook
Instagram
Nyhedsbrev

onsdag 25. aug. 2021 kl. 17:30 - 19:30
á 75,00 kr.
+ 11,00 kr.