Prøv vores lækre POP-UP brunch, sådan som man spiser den i Levanten!
Spis hvad du kan af de overdådige Levantinske specialiteter
Falafel
Den originale Syriske falafel med sesam og sumac, serveret med salat, pickles, vores hjemmelavede dressing og Arabisk brød.
Kikærte Fatteh
Vores friske og velsmagende Fatteh er en ret med lag af arabiske croutoner, cremet yoghurt, kikærter, (hakket oksekød,) tahini, citronsaft og hvidløg. Pyntet med granatæble, pinjekerner og persille.
Humus
Mosede kikærter, tahin, citronsaft toppet med (krydret oksekød) og ristede nødder og grønt.
Burek
Sprøde ovnbagte Filo ruller fyldt med feta, mozzarella og spinat.
Muhammara
Vores stærkt vanedannende hotte dip, baseret på valnød, ristet rød peber, knuste croutoner, løg, tahin og olivenoile.
Yalingi
De traditionnelle vinbladsdolmer, fyldt med ris og grøntsager.
Frisk hjemmebagt brød
Med 3 slags levantinske marmelader kirsebær, abrikos og græskar. Dertil ægte dansk honning og smør.
Drinks
Vores traditionelle Karak Te (en slags te-latte) Te og kaffe
Family style servering ved langborde. Der er plads til 30 gæster efter først til mølle princippet.
380 kr pr gæst
Børn under 12 år halv pris
Søndag den 18. februar 2024, kl 10.00-13.00
Tilmelding senest: Søndag den 11. februar kl 24