POP-UP RESTAURANT MED SØRIS

Præsenteres af Søris & Carrotstick.dk

29. September fra kl. 17.30
Musiktorvet ved Amager Bio

Vær med når landbruget Søris fejrer sit 30 års jubilæum med økologi med en pop-up restaurant i København. Carrotstick.dk & Torben Klitbos Quartier har sammensat menuen til lejligheden med omdrejningspunkt i grøntsager fra Sørisgård.

Middagen foregår under musiktorvets overdække, hvor der opstilles langborde, bænke og et midlertidigt køkken, så der bliver virkelig tale om et urbant møde imellem land og by.

Søris 30 års Jubilæums menu

Forret
Hokkaidosuppe grillede porrer, fåremælksyoghurt og trøffelvinaigrette

Hovedret 
Urtebagt knoldselleri, frisk choucroute af spidskål og fennikel med røgede kartofler og dildbouillon 

Dessert
Carrotsticks signatur marzarinbund med karameliseret kokossukker, vaniljemascarpone og sød kompot af havtorn og Søris gulerødder

Billetter
Pris pr. person: 175 kr. + billetgebyr
Læs mere på madbillet.dk

Praktisk informationer
Middagen foregår ved langborde, gæsterne placeres som billetterne bestilles. Så vil I sidde sammen, så bestil sammen. Musiktorvet er overdækket, men klæd dig på efter vejret og er du særlig kuldskær så medbring et tæppe.
Drikkevarer hentes i baren, hvor der sælges et bredt udvalg af økologisk vin, øl og sodavand.

Om arrangørerne
Søris er et familiedrevet landbrug, der igennem de sidste 30 år har dyrket økologiske grøntsager på landbruget i Nordsjælland.
Carrotstick.dk er et af Danmarks største mad- og sundhedssites. Teamet bag er et hold af unge mad- og sundhedsnørder, der alle er uddannede indenfor ernæring og sundhed. De udvikler lækre, sunde opskrifter, bl.a. senest til deres første kogebog "Gulerødder".
Torben Klitbo er kok og gastronomisk iværksætter, som mange kender for at have grundlagt Cofoco. Torben kommer med sit mobilekøkken og laver maden på musiktorvet.

Pris
185 kr. inkl. 10 kr. billetgebyr.

Tidspunkter
Vælg et af følgende ankomsttidspunkter
17.30 – 19.30
18.00 – 20.00
18.30 – 20.30

Adresse: Musiktorvet, Øresundsvej 6, 2300 Kbh. S.

Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.