Prøv at brygge og hør om øl på Holbergs tid

Præsenteres af Københavns Museum

Vi skal tilbage til tiden, hvor husmoderen stod i bryggerset og bryggede øl side om side med tøjvask og bagning.

Nu kan du blive klogere på ølbrygning før og nu: Brygger Tore Jørgensen grundlæggeren af Herslev Bryghus medbringer ingredienser og grej og vil styre ølbrygningsprocessen. Sammen med natur- og kulturformidler Malene From kommer vi ind på, hvilke typer øl, der blev drukket ved forskellige lejligheder og i hvilke kredse, når vi går 300 år tilbage i tiden. Hvilken rolle spillede humlen som afgrøde dengang og hvorfor er den så vigtig i forhold til øl? Undervejs er der selvfølgelig en lille ølsmagning.

Workshoppen er en del af projektet ”Historiens Have” og er støttet af Alfred og Elisabeth Thomsens Fond. Derudover er workshoppen også en del programmet til Copenhagen Beer Week

Pris: 130 kr. + gebyr



Adresse: Stormgade 18, 1555 København V

En del af Copenhagen Beer Week

Arrangementet er en del af Copenhagen Beer Week, en årlig tilbagevendende øl-festival i København og omegn. I 9 dage fra den 3. – 11. september samler vi de absolut bedste danske bryggerier, barer, restauranter, øl-nørder og kulturinstitutioner for at hylde de danske øl-traditioner.

Følg Copenhagen Beer Week her: 
Facebook 
Instagram 

 

Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.