PUPUSAS Y CURTIDO

Præsenteres af The Caribbean Housewife

I Korea har de kimchi, i Tyskland surkål, i Frankrig choucroute, og mange centrale / østlige lande har deres egne versioner. Men vidste du, at de i latinamerikanske lande som El Salvador er afhængige af deres curtido? De elsker at spise det med pupusas. Curtido og Pupu-hvad?!

En pupusa er en traditionel salvadoransk ret af en tyk majstortilla fyldt med et velsmagende fyld; i vores tilfælde et dejligt sort bønnefyld toppet med smeltet ost (både vegetarisk eller vegansk) og vores hjemmelavede curtido.

Pupusas er også en populær ret i Honduras, især i de sydlige regioner. Tortillaen er almindeligvis håndlavet af masa de maíz (nixtamaliseret majsmel), fyldt og kogt på en kogeplade. Pupusas blev først skabt for århundreder siden af Pipil-stammerne, der beboede det område, der nu er kendt som El Salvador. Immigranter har bragt retten til de fleste områder af USA. Pupuserías kan også findes i mange områder af Canada. I de senere år kan pupusas også spises på nogle latinamerikanske restauranter i Australien. The Caribbean Housewife er den første, der bringer den til dig i Danmark.

Vores curtido-version indeholder kål, sprød gulerod, caribisk havsalt, habanero chili, frisk ingefær-limejuice og et strejf af vanilje. Den er helt vegansk: ingen fiskesauce, plus gluten- og laktosefri. Heller ikke løg eller hvidløg, så det er nemmere for maven. Denne ret indeholder de perfekte naturlige probiotika, der kan hjælpe dig med at holde dig sund gennem alle årstider, især efterår og vinter. Du kan bestille curtido med pupusaerne, men den fås også i en krukke, så du kan spise den når som helst derhjemme.

Bestil inden mandag den 25. september kl. 09:00
Afhentning samme dag mellem 15:00 – 19:00 (eller efter aftale)
 
• 4 pupusa y curtido 350 kr – tilbud 250 kr
• 1 curtido krukke 350 ml 250 kr – tilbud 175 kr


 Adresse: c/o Kitchen Collective, Staldgade 10, 1699 København V

Læs mere på: https://thecaribbeanhousewife.com/store/pupusas-y-curtido

Afhentning

...