6 retters tasting menu

Præsenteres af Evoo x Buccia Trattoria

De italienske kokke Fabrizio og Marco er værter for din aften til en fantastisk 6-retters middag, som vil blive serveret i Kitchen Collectives fantastiske omgivelser. Menuen er inspireret af traditionelle italienske retter som er blevet genopfundet og nytænkt af kokkene. 

Kokken bag Evoo er Marco Maccarini. Han er født og opvokset i Italien og uddannede sig til kok i Parma. Efterfølgende flyttede han til København hvor hans karriere for alvor tog fart. Her har han arbejdet på restauranter som Noma, Geist, AOC og Era Ora.

"Evoo betyder Extra Virgin Olive Oil og jeg har altid været inspireret af denne fantastiske delikatesse, som gør den mad jeg laver, til noget der er rent, enkelt, velsmagende og uraffineret, ligesom ekstra jomfru olivenolie" - Chef, Marco Maccarini.

Fabrizio kommer fra Buccia Trattoria, en restaurant beliggende i Sabaudia, Rom, hvor alt er lavet efter traditionel italiensk madlavning, med et lille moderne twist.
Fabrizio er en selvlært kok, som har lavet mad i sin lille restaurant ved havet, siden han blev født. Han har altid elsket at lave mad, og han realiserede sine drømme, da han overtog Buccia, hvor han fik tildelt "Due Gamberi" fra den prestigefyldte guide "Gambero Rosso".

Buccia er en meget rost Trattoria af forskellige turistguider, såsom Slow Food Italia og Ristoranti d'Italia. Hans kulinariske portefølje er baseret på traditionelle italienske retter og er påvirket af hans rejser i Sydamerika (Brasilien, Den Dominikanske Republik, Argentina), hvor han tilbragte årevis med at arbejde i små streetfood-sælgere og restauranter, hvor han lærte om smag og teknikker, som kan findes i Buccias menu, og nu i København, kun til denne dato!
 
Vi glæder os til at være vært for din middag i godt selskab, god musik og den fantastiske Kødbyen-stemning!!!

 

Menuen:

Surdejsbrød og pisket smør

---

Østers med æble, kinaradise, lardo og persille

Polenta chips, oksetatar, rødbede-mayo og estragong

Kinesisk bladmynte sandwich med knoldselleri, grønne ærter, gulerødder og flødeost

Risotto med parmigiano reggiano, svampe-carpaccio, havtang, rogn og sprødt kyllingeskind

Bao ”a la Buccia” med porchetta (krydret med karry, mandler, timut peber, rosmarin), sur-sød sovs, ingefær & lime mayo, mizuna salat

Mørk chokolademousse, hindbær sorbet, hvid chokoladecrumble

 

Vinmenu kan tilkøbes på aftenen



Adresse: Slagtehusgade 11A, 1715 København

Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.

Kampagnepris: 462 kr.

Normalpris: 600 kr

Besparelse: 23 %

Adresse: Kitchen Collective, Slagtehusgade 11A, 1715 København

Billetten gælder kun til fredag d. 3 marts 2023

Frevisning af billet: Medbring billetten enten printet på papir eller vis den på din smartphone ved ankomst, så stregkoden er synlig.

Betingelser:
Værdibeviser til Madbillet Treat afviger fra vores normale betingelser. Der er 14 dages fortrydelsesret, men herefter kan du ikke få refunderet dit værdibevis. Madbillet Treat leveres af aftaleparten, og Madbillet er ikke ansvarlig for levering af tjenesteydelsen.