Under Copenhagen Beer Week har du mulighed for at smage et fantastisk stykke smørrebrød med oksebryst og en dertilhørende Carl Nielsen Helles, brygget af Alefarm. Denne skønne pilsner har vi brugt til at braisere et lækkert stykke oksebryst i, hvilket giver smørrebrødet en særlig og delikat smag.
Alefarm har brygget den mest fantastiske pilsner til Restaurant Carl Nielsen, som efter vores mening er den reneste, pureste pilsner, som absolut er værd at prøve. Det er værd at nævne, at denne særlige øl kun kan købes på Restaurant Carl Nielsen.
Pris: 149 kr. + gebyr for et stykke smørrebrød med oksebryst og en Carl Nielsen Helles
Vi anbefaler at du starter med enten vores sildetallerken, der høstede titlen som årets sildetallerken i Berlingskes anmeldelse 2020 eller vores laks lagt på en japansk omelet toppet med peberrodscreme og Rossini caviar.
Book bord her: https://restaurantcarlnielsen.dk/bestil-bord/
En del af Copenhagen Beer Week
Arrangementet er en del af Copenhagen Beer Week, en årlig tilbagevendende øl-festival i København og omegn. I 9 dage fra den 3. – 11. september samler vi de absolut bedste danske bryggerier, barer, restauranter, øl-nørder og kulturinstitutioner for at hylde de danske øl-traditioner.
Følg Copenhagen Beer Week her:
Facebook
Instagram