Kom og mød Kødbyens Is, som står bag årets Copenhagen Cooking-is.
Æbleisen er lavet på Fejø-æbler, som Kødbyens Is har arbejdet sammen med Fejø Frugt om at udvikle via meget spændende projekt, hvor Kødbyens Is laver is af resterne fra Fejø Frugts produktion.
Du vil blive præsenteret for en kort intro om Kødbyens Is og om Fejø frugt. Desuden vil Karsten Christoffersen fortælle om deres isproduktion, og hvordan de bruger rester fra æbleproduktionen på Fejø til at lave en lækker is. Karsten vil også give et par tips til, hvordan man kan lave is hjemme i køkkenerne.
Copenhagen Cooking-isen er en æble/ingefær ispind med bund af hasselnød dyppet i hvid chokolade drysset med sukkerristede havregryn og mandler.
Din vært
Karsten Christoffersen fra Kødbyens Is har arbejdet med is i 9 år. Han elsker søde sager samt brænder for de gode råvarer. Samt ansvarligheden.
Kødbyens Is er ejet af Karsten selv og Mikael D. Kristensen.
Instagram
Facebook
Hjemmeside
Isen er en æble/ingefær ispind med en bund af hasselnød dyppet i hvid chokolade drysset med sukkerristede havregryn og mandler.
Arrangementet er en del af Copenhagen Cooking, en årligt tilbagevendende madfestival i København. I 10 dage fra den 18. – 27. august samler vi de absolut bedste kokke, restauranter, gastro-nørder, kulturinstitutioner og madfolk for at hylde hovedstadens madscene.
Følg Copenhagen Cooking her:
Facebook
Instagram
Nyhedsbrev