Rundt i Ungarn med BOCK og Kovács Nimród Winery

Præsenteres af PaTrio Vin

I vores daglige jagt på de store vine fra Italien, Frankrig, Australien og USA glemmer vi, at der også er andre nationer, der fremstiller fremragende vine - Ungarn er faktisk en af dem, der produceres vin i verdensklasse.

Kom med på en unik og spændende vinrejse i Ungarns to mest berømte vinområder – Eger og Villány, og smag på noget af det bedste vin som området kan tilbyde. Hvis man slår en vandret streg mod vest fra Eger, lander man i Lyon. Eger kaldes Ungarns Bourgogne og som et af de få steder i Ungarn både kan lave hvid- og rødvin.

BOCK winery har igennem 7 generationer lavet vin i Villány, og har nogle af de bedst beliggende marker, med den helt rigtige eksponering. Villány område er hjemmet til Cabernet Franc-druen i Ungarn. I Eger har KNW tre terroirs i verdensklasse. Hans vine står for finesse, elegance og mineralitet i både hvid- og rødvinene. Kovács Nimród har modtaget titlen som Årets Vinproducent i 2016, og József Bock i 1997.

Vi smager fire-fire forskellige vine fra de to områder, som på fornemt vis afspejler de enkelte områders forskellighed, karaktertræk og styrker - der bliver smagt på rosé-, hvid- og rødvin. Til smagningen serveres der en lækkert ”Nordic” Tapasanretning med tilbehør.

Smagningen foregår på Vinbaren Vesterbro Torv og afholdes af Valér Bock og Noémi Pintér på engelsk.

Vi glæder os til at byde dig velkommen på denne unikke vinaften!
Valér Bock, Noémi Pintér og PaTrio Vin

Adresse: Vinbaren Vesterbro Torv, Svendsgade 1, 1659 København V

Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.

MADBILLETTER ApS
Trelleborggade 15
2150 Nordhavn
CVR: 33759223