SALON om ILD: Komfurets kogekunst

Præsenteres af NatMad - Naturvidenskab & Mad

NatMad - Naturvidenskab & Mad

SALON: Komfurets kogekunst

Tirsdag den 14. maj 2024 kl. 16:30-18:00


Sæt kryds i kalenderen til den sidste salon i NatMad - Naturvidenskab & Mad! 

Kom med en sidste gang, og lær, smag og bliv klogere på emner inden for naturvidenskabelige begreber i vores madlavning. Denne gang lægger vi op til en festlig afslutning  med kokken, der bragte Michelinstjernen til Danmark, Francis Cardenau og lektor i madkundskab ved Københavns Professionshøjskole, Helle Brønnum Carlsen.

Denne salon fra NatMad - Naturvidenskab & Mad har Komfurets kogekunst som tema. Vi ser nærmere på, hvad der har betydning for mundfølelse, smag og tekstur, hvilke teknikker der er vigtige og ikke mindst hvordan det påvirker smagsoplevelsen af den mad, vi laver i køkkenet. 

Vi får et herligt gensyn med Francis Cardenau og Helle Brønnum Carlsen, når de deler ud af deres kæmpe viden og erfaring.

Vi skal høre om braisering, og hvordan kollagen påvirker smag, tekstur og mundfølelse i den skønne mad, vi laver i køkkenet.  Sidst, men ikke mindst skal vi have tips til, hvordan vi kan bruge denne viden og erfaring i skolekøkkenet.

NatMad - Naturvidenskab & Mad har til formål at fremme naturvidenskaben i madkundskab ved at holde saloner om gastrofysiske elementer i madlavningen. Til emnerne udviklers der undervisningsmateriale, som lærere i både madkundskab og STEM-fag har mulighed for at hente på https://smagensdag.dk/natmad-naturvidenskab-mad/    

Salonen er målrettet lærere og lærerstuderende. Men alle madnørder er velkomne til salonen, der også vil blive streamet live tirsdag den 14. maj 2024 fra kl. 16.40.

GDPR: Oplægsholderne på salonen bliver filmet, og vi tager billeder undervejs. Derfor gør vi opmærksom på, at du ved denne tilmelding automatisk siger “ja” til, at NatMad må bruge billederne, når vi fortæller om emnet efterfølgende. Ved denne tilmelding siger du samtidig automatisk "ja" til, at NatMad må sende dig information om fremtidige saloner. Hvis ikke du ønsker at være med på billederne eller ikke vil modtage information om fremtidige saloner, så skriv gerne dette direkte til os på Info@kostkbh.com.


NatMad er udviklet af Smagens Dag & KOST Studio og støttet af Novo Nordisk

OBS: NatMads saloner bliver afholdt på adressen Amalievej 20 Baghuset, 1875 Frederiksberg.



Adresse: Hos KOST, Amalievej 20 Baghuset, 1875 Frederiksberg.

Læs mere på: https://smagensdag.dk/natmad-naturvidenskab-mad/
Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.