SALON om SKUM: overfladeaktive stoffer og æg

Præsenteres af NatMad - Naturvidenskab & Mad

NatMad - Naturvidenskab & Mad
SALON: SKUM: overfladeaktive stoffer og æg

Mandag den 13. marts 2023 kl. 16:30-18:00

Kom med, og lær, smag, og bliv klogere på emner inden for naturvidenskabelige begreber i vores madlavning sammen med lektor i madkundskab ved Københavns Professionshøjskole, Helle Brønnum Carlsen og køkkenchef hos Gastronomisk Innovation, Rasmus Leck Fischer. 

Denne salon fra NatMad - Naturvidenskab & Mad handler om luft og skum, hvor vi vil dykke ned i overfladeaktive stoffer og æg. Vi har inviteret Helle Brønnum Carlsen med til vores salon for at fortælle om skum som hæveproces, og hvordan vi danner skum samt hvilke faktorer, der påvirker disse og ikke mindst teksturen i den mad, vi laver i køkkenet. Rasmus Leck Fischer vil supplere og fortælle om hans erfaringer med, hvordan han anvender forskellige teknikker, når han arbejder i køkkenet. Sidst, men ikke mindst skal vi blive klogere på, hvordan vi kan bruge denne viden og erfaring i skolekøkkenet.

NatMad - Naturvidenskab & Mad har til formål at fremme naturvidenskaben i madkundskab ved at holde saloner om gastrofysiske elementer i madlavningen. Til emnerne udvikler vi undervisningsmateriale, som lærere på valgfagsniveau i madkundskab og STEM-fag har mulighed for at hente på https://smagensdag.dk/natmad-naturvidenskab-mad/  

Salonen er målrettet lærere og lærerstuderende. Men alle madnørder er velkomne til salonen, der også vil blive streamet live mandag den 13. marts 2023 kl. 16.40.

GDPR: Oplægsholderne på salonen bliver filmet, og vi tager billeder undervejs. Derfor gør vi opmærksom på, at du ved denne tilmelding, automatisk siger “ja” til, at NatMad må bruge billederne, når vi fortæller om emnet efterfølgende. Ved denne tilmelding siger du samtidig automatisk "ja" til, at NatMad må sende dig information om fremtidige saloner. Hvis ikke du ønsker at være med på billederne eller ikke vil modtage information om fremtidige saloner, så skriv gerne dette direkte til os på Info@kostkbh.com.

NatMad er udviklet af Smagens Dag & KOST ApS og støttet af Novo Nordisk



Adresse: Hos KOST, Blågårdsgade 14, st. tv.

Læs mere på: https://smagensdag.dk/natmad-naturvidenskab-mad/
Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.