Kunne du tænke dig at blive klogere på hvordan vi bruger salt i madlavning? Og har du lyst til at prøve kræfter med fermentering? Så er denne workshop med Maldon Salt måske noget for dig!
TorvehallerneKBH sætter rammerne for et samarbejde mellem Maldon, Anne-Sophie Lahme og Ditte Ingemann og afholder et saltsmagning og -fermenteringskursus, hvor du både får teoretisk viden og praksis erfaring med saltet og fermenteringens mange muligheder.
Til workshoppen får du grundteknikkerne på plads, så du er godt klædt på til at selv at give dig i kast med fermenteringen derhjemme.
Vi gennemgår og smager på forskellige salttyper og deres individuelle egenskaber og bliver klogere på, hvordan salt og saltning påvirker dit slutresultat, når du laver mad.
Din vært
Det drejer sig om kærligheden til mad, og at knytte folk tættere sammen om glæden ved mad og drikkevarer. Vi ved, at smagen forbedrer stemningen, og Maldon Salt giver altid lidt magi, uanset lejligheden, kulturen eller køkkenet. Vi ønsker at inspirere og bidrage til glæden ved at eksperimentere med formålet på at gøre enhver ret til noget ekstraordinært. Vi ønsker at bidrage til at skabe enestående oplevelser, som skaber følelser og minder, der varer ved efter måltidet.
Bemærk at prisen nedenfor er eksklusiv billetgebyr
Undervejs i workshoppen vil du blive præsenteret for smagning og læring - og så får du en goodie bag med hjem.
Arrangementet er en del af Copenhagen Cooking, en årligt tilbagevendende madfestival i København. I 10 dage fra den 18. – 27. august samler vi de absolut bedste kokke, restauranter, gastro-nørder, kulturinstitutioner og madfolk for at hylde hovedstadens madscene.
Følg Copenhagen Cooking her:
Facebook
Instagram
Nyhedsbrev